Bitchy Big Boobies Bang Band

NT Kaféen
Lørdag, 31 oktober, 2020 - 14:00


Bitchy Big Boobies Bang Band er et fargerikt band fra Hemnesberget. De er alle i familie og er søsken, søskenbarn og treogenhalvmenninger (oppgradert til søskenbarn). De elsker De Syngende Husmødre og musikken deres og covrer også musikk av nyere dato.

Som en naturlig del av bandets utvikling har de fått lyst til å lage egne låter, noe de er godt i gang med. Sjangermessig er de låtene som lages en god miks av viser og pop som for eksempel høstens slager – Jonny Roy, en kjærlighetshistorie fra tannlegehjørnet på Hemnesberget! De jobber også med flere nye låter som de gleder seg til å presentere for publikum.

I mellom låtene byr de på masse god (og ikke fult så god) humor. Bitchy Big Boobies Bang Band sier at bandet er deres «syklubb» der de opplever mye artig ilag, historier de gjerne deler med sitt publikum.

«Vi får ofte høre fra publikum at det ser som om at vi har det artig både på og av scenen, og det stemmer godt med vår filosofi: Så lenge vi e ilag! Vi har et mål om å spre litt glede når vi får komme ut å spille for andre».

BBBBB består av:
Trine Lise Bang - Vokal og ukulele
Trine Bang Skreslett - Vokal, gitar og trekkspill
Lise Bang Nilsen - Vokal og gitar
Katrine Bang Sjåvik - Vokal og bass
Anne Bang Smalsundmo -Vokal og baryton
Grete Bang - Vokal og banjo